Unior FSR NoText

December Special! Unior Multitool + 2day ticket

Decemberski special - orodje + Lošinj za samo 23 EUR

V sodelovanju z Uniorjem in organizatorji svetovnega pokala v gorskem kolesarstvu na Lošinju smo pripravili noro ponudbo! V mesecu decembru lahko samo na www.factorystore.si za 23 evrov kupite večnamensko orodje Unior EURO7 in dvodnevno vstopnico za svetovni pokal!

Orodje Unior EURO7 je razvito in izdelano v Sloveniji iz najboljših materialov za doseganje najboljših standardov. Sestavljeno je iz kromiranih stebel z dodatnim bruniranjem konic za boljšo toleranco in kvaliteto. Orodje ponuja vrhunsko kvaliteto tudi zaradi samega materiala, v katerem boste našli tudi vanadij 4, molibiden vanadij 52 in krom-silicij-vanadij 5. Orodje vsebuje imbus ključe 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5 in 6 mm.

Svetovni pokal na Lošinju bo potekal od 7. do 10. maja, v soboto in nedeljo pa bosta vrhunca vikenda s kvalifikacijami, finalom, zabavami in seveda vpogledom v svet najboljših spustaških ekip na svetu.

Orodje EURO7 stane 19,5 evra, v tej izjemni ponudbi pa dobite še vstopnice za svetovni pokal za samo 23 evrov. Ponudba velja samo v decembru 2019.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

UCI Downhill Lošinj

Copyright © 2020
MTB Trbowle
Downhill Lošinj